Fantastisk konst i Strömstad.

Strömstads gator börjar bli lugnare nu fram i augusti månad efter ett helt galet härligt tempo i vår stad och helt plötsligt finner man små guldställen i gränderna som man inte varit lika lättupptäckta även om de haft öppet hela sommaren.

Även skojiga tolkningar av konst som denna skyltdocka lockar många besökare med fotografering med tema fotokonst att ta bilder och fotografera vid besök i den mysiga ateljén. Man finner även stilfull vit keramik att köpa så här finns det något för alla. Gör ett besök och låt dig inspireras.

Galet bra tips vill tipsa er om Elisabeth Glandberger, en konstnär som håller till på Södra Hamngatan 16 i Strömstad. Där finner du Bakgården Ateljé och Galleri.

Här har Elisabeth tillsammans med konstnären Aivy Martindahl sin konst. På Galleriet finner man verk med akryl, akvarell, fine-art, olja och pastell.

Även konst från Anne-Kari Hansen finns att köpa här.

När man gått upp för trappan och kommer in i Galleriet möts man direkt av en varm och härlig känsla som gör att man ogenerat avslappnat stannar upp och tittar på alla alster.

Man möts av penslar och färg och får smaka lite på känslan om hur det vore att själv hålla i en pensel och bara fylla den stora tomma vita duken med allt som man själv skulle önska förmedla. Elisabeth berättar att det att finns möjlighet för grupper ex. företag, möhippor, vänner eller bara någon väldigt intresserad att komma och få lära sig teknik och att prova på.

http://www.galetbra.se/wp-content/uploads/2019/08/img_1999.mov

 

Vi rekommenderar varmt ett besök på detta Galleri!

Har du ännu inte funnit den där rätta tavlan? Den som du vet exakt hur den ska se i ut i färgställning, har det exakta måttet och som bara väntar att ta sin plats hemma eller på kontoret? Ta kontakt med Elisabeth som även tar emot beställningar och ger dig tips och råd på större tavlor. Perfekt med någon som kan färg i kombination med ditt hem!

Tänk att ha en alldeles egen tavla, ej massproduktion, i din helt egna smak.

Elisabeth har valt att satsa på konsten på heltid och nu närmast i tiden ses hennes verk på Galleri T som ligger i Gamla stan i Stockholm. Där bjuds det på abstrakt måleri i starka färger.

Klicka på länken nedan för att läsa och se mer om Elisabeth och hennes många fina tavlor.

http://www.elisabetglandberger.com/

Lämna ett svar