Perfekt väska!

Den perfekta väskan kommer från märket Handed By.

Vi lämnar härmed lite information som finns att läsa på deras hemsida om deras vision och arbete.


Handed By är det ledande varumärket i vävda korgar, påsar och hemtillbehör.

Handgjord av material som lämnar minsta möjliga fotavtryck på miljön, såsom återvunnen plast och bambu. Produkterna är av högsta kvalitet.

Handed By har ett stort företags och samhällsansvar gentemot sina hantverkare och de garanterar att varje produkt är etiskt producerad: inget barnarbete – tvärtom är vi involverade i utbildningen av våra arbetarrörelser. Ingen massproduktion i fabriker, men småskaliga projekt med långsiktiga personliga partnerskap. Dessutom försöker Handed By använda så många återvunna och hållbara material som möjligt i sina samlingar.

Handed By design kännetecknas av det unika varumärkesstämpeln i form av ett handavtryck. Allt de lägger i sina händer till är tillverkat etiskt och garanteras 100% fri från barnarbete.


Det tycker vi på Galet bra, är alldeles fantastiskt. En väska som inte bara är snygg och praktisk utan även genererar ett win win koncept för alla inblandade från tillverkning till kund.

Denna väska passar perfekt till sommarens alla utflykter. Varför inte bästa ”gåbortpresenten” med lite fina blommor i.

För att inte tala om oss köpare som är i ständig jakt på den perfekta väskan. Då finner man den perfekta väskan som utan problem tål regndroppar, sandstrand och dessutom är snygg! Uppstår det en fläck är det bara att torka av väskan med en fuktig trasa och vips blir den som ny igen.

Vi på Galet bra valde ut denna modell som heter YUP Handbag p.g.a. både färg och modell. Färgen passar året runt och med den lite längre remmen kan man även ha den över axeln. Modellen passar lika bra som handväska, shoppingbag eller till stranden.


Tänk bara när man är ute och reser så genialiskt med en väska som passar lika bra som handbagage och även som strandväska för bikinin, sololjan och handduken. Galet bra!


Väskan har fina detaljer och en innerficka med tryckknapp.

Kund provar i butik!

Galet bra tipsar om både fysiska butikserbjudande, nyheter och online-shopping. Denna gång hänvisar vi till en nyöppnad butik som ni finner i Strömstad nere vid Bukten. Butiken heter Kaffedoppet Hem & Harmoni och har ett helt underbart sortiment av prylar och kläder.

https://www.instagram.com/kaffedoppethemharmoni

Lämna ett svar