F5 Concept Store

Shopping när den är som bäst!

Inlägget är reklam för F5 Concept Store och innehåller reklamlänkar.

Vad är det man söker som kund när man handlar?

Fantastiskt trevlig och serviceinriktad personal som dessutom lät mig få komma in och titta efter stängningsdags fast att det var lördag kväll och stängningsdags. Blev till och med bjuden på rykande varmt och gott kaffe.

Jag gillar goda köpupplevelser. Jag gillar personal som ger det där lilla extra. Jag tror jag kan påstå att de flesta med mig önskar att man blir sedd som kund, ha en expedit som vet hur man tar reda på köpbehovet hos mig som kund, eller klarar att skapa ett köpbehov av mig som kund. Att man som kund får en genuin och ärlig service och aldrig känner sig påtvingad varor när alla dessa punkter synkroniserar tillsammans ger det för att en av de bästa av köpupplevelse man kan få. Den köpupplevelsen får man här!

Ja det är det man som kund vill ha.

En säljare som finner mitt behov eller skapar mitt behov till varför jag ska handla.

En säljare som hör det lilla extra som inte förväntas av en säljare. Då är köpet i box! Det ”liker” jag som kund väldig gott!

På Prinsens gate 6 i Oslo finner du F5 Concept Store som har focus på Norsk design.

Klicka på länken här så kommer du till deras konto på Instagram. Då håller du dig gott uppdaterad på en bit Norsk design! Galet bra!

https://instagram.com/f5_concept_store?utm_source=ig_profile_share&igshid=mzq4pau488fg

F5 Concept Store blev årets butik i Oslo 2015.

Årets Butikk 2015 ”(årets butik) då allmänheten röstade fram F5 Concept Store ovanpå tronen. Den bästa affären i Oslo är ett samarbetsutrymme som ger norska designers inte bara en butik utan också ett showroom och en studio. F5 är kort för Fabrik 5. Namnet antyder på deras adress i Øvre Slottsgate men ännu mer till att butiken faktiskt är en fabrik där kläder är designade och till och med gjorda där. Grattis till grundbröderna Emil, Benjamin och Alexander Krystad Marthinsen tillsammans med Filip Wibe för att ha utvecklat ett helt nytt koncept i Oslo, vilket stimulerar både entreprenörskap och mode. Att skapa ett samarbetsplatsarbete som en butik är en brilliant idé – det ger designers tillgång till marknaden, det skapar samarbete och det trycker norska mode snabbt framåt.

Cirka 20 designers är representerade i butiken idag.

Galet bra!

Mitt besök på F5 Concept Store resulterade i ett snyggt set med hoodie och shorts från designer märket Untold Stories till min kvinna och det blev mycket uppskattat!

Untold Stories

Untold Stories handlar om att observera. Det är den påtagliga känslan av en oändlig kärleksaffär i Skandinavien. Eller kanske Paris. Därför spelar det ingen roll vart.

Untold Stories is about observing. It’s the palpable feeling of an end- less love affair placed in Scandinavia. Or maybe Paris. Well, it really doesn’t matter where.

”Untold Stories is a dedication to creating your own stories. Anytime, anywhere. We are inspired by best friends’ ability to finish each other’s sentences. The pieces are meant to be a companion, a mood board and the feeling of creative freedom. All wrapped up in a simple, yet complicated collection where you are the story teller and the items the silent partner in crime”.

Klicka på länken nedan och Inspireras av Untold Stories nya kollektion

http://www.untoldstories.no/ux-portfolio/spring-summer-2019/

 • Cala Jade

  Här finner Du även vackra designade väskor från Cala Jade.

  Cala Jade är ett märke hängiven och berikar världen med sofistikerade, handgjorda läderväskor och accesoarier. Precis som oss kunder letar även Cala Jade efter det där speciella i designen.

  Envelope1976

  Ett annat märke som utmärker sig i stilren design är Envelope1976. Kläder för den moderna kvinnan som önskar ha en hållbar framtoning.

  Norsk design när den är som bäst!

  Samlat på ett ställe!

  Cala Jade, Cathrine Hammel, Envelope1976, Holzweiler, Moiré och Untold Stories är bara några av de märken du finner hos F5 Concept Store.

  Lämna ett svar