Galet bra shoppingtips! Fånga livet, fånga stunden! Denna vecka bör alla som besöker Oslo göra ett besök till Steen & Strøm för att se konceptet HUGLIFE!

Vid vårt shoppingbesök i Oslo denna sommar möttes vi av dessa stora HUGLIFE nallar både utomhus och inomhus runt om shoppingområde av Steen og Strøm.

Lekfullt och iögonfallande är dessa nallar som skapar en spännande shoppingupplevelse med inslag av en touch av konst. I detta fall ger shoppingen ett nytt liv till konstutställning och kärlek uppstår.

Oss på Galet Bra skänkte det humor, nytänkande, kärlek, shopping, livfullhet och glädje!

Leende – Smile ❤️

Man blir glad av dessa jättenallar som leende smiler till oss och man lyfter gärna blicken upp till skyn bort från telefonen och funderingar och känner att leendet kommer på läpparna! Underbart, härligt och glatt inslag i stadsmiljön runt shoppingstråket.

När glädje, konst och shopping möts blev resultatet glädjande!

Liv och rörelse i Norges huvudstad med #HUGLIFE

Härligt inslag i Oslos fashionabla shoppingstråk. Överraskande och iögonfallande inspiration för mig som besökare med budskap av livfullhet och kärlek.

Projektet är ett samarbete mellan Promenaden Fashion District, BROSLO, EGER og Steen og Strøm.

BROSLO, är en förkortning av The Brothers of Oslo, av konstnärerna Jonny och Nix.

Huglifeprojektet har kunnat ses sedan den 14 juni 2018 och för de som missat detta projektsamarbete är sista chansen att se detta härliga inslaget i stadsbilden nu i helgen 24-26 aug 2018.

Vi på Galet Bra säger bara HUGLIFE!

Lämna ett svar