Kaminhuset Strömstad

Ute vid Kaminhuset Strömstad bland ett stort utbud av eldstäder finner du även en helt underbar inredningsbutik med smakfull inredning. Har du inte hunnit göra ett besök ännu rekommenderar vi på Galet Bra dig till att göra ett besök.

Det är den perfekta butiken för dig som älskar det senaste inom homestyling, butiken för dig som önskar det lilla extra inom inredningsdetaljer.

Butiken har det perfekta sortimentet för att finna heminredning till dig själv, eller som fina presenter till någon du tycker om.

Här kan man ju inte misslyckas, önskelistan kan göras lång!

Shoppingupplevelsen på butiken känns varmt och välkomnade och man får fullt upp med att betrakta alla de vackra sakerna.

Du som letat efter lite större och eleganta tavlor att pryda väggen med har kommit helt rätt.

Populära Cobra Art Company är en av leverantörerna på tavlor.

En tavla gör extremt mycket för helhetsintrycket i ett hem och tavlan ovan är galet snygg.

På Kaminhuset finner du det senaste inom inredning och du kan låta dig inspireras gott av dess miljön som ger nya idéer och tips om hur det kan se ut hemma.

Låt dig inspireras av dessa vackra saker.

Ceannis vackra och lyxiga pläd eggshell är galet vacker och ligger där och väntar på sin nya ägare.

Inred med böcker på skrivbordet med så kallade Coffee table books. Fantastiskt fina böcker från t.ex. modedesignern och modeikonen Chanel finns att köpa här. För den inbitne klockälskaren kan boken som ses på bilden ovan vara ett utmärkt val.

Stapla favoritböckerna på hög som ett snyggt stilleben och sätt en inredningsdetalj på toppen. Allt efter favoritboken, tycke och smak.

Vackra böcker tål att visas och blir lätt en läcker inredningsdetalj. Många böcker har exklusiva omslag och pärmar gör att de passar perfekt till Coffee table books.

Böckerna tål verkligen att ligga framme. Avnjut en god kopp kaffe samtidigt som du bläddrar i någon av dessa lyxiga böcker och njuter av dess vackra bilder. Jonathan Adler är en designer som ligger i tiden. Här ses ett axplock från hans sortiment, mugg och kanna med ansikten.

Keramikern, designern och författaren Jonathan Adler är i dag ett designföretag med över 20 butiker över hela världen. En blomstrande utveckling inom olika områden. Jonathan Adler står för lyxiga och livliga interiörer som är seriöst utformade, utan at ta sig själv för allvarligt.

Nu finner du Jonathan Adlers fina design hos Kaminhuset.

Vattenglasen Bubbles med bubblor kommer från märket BY ON. Det finns även vin- och champagneglas i samma serie. Dessa urläckra zebrarandiga faten är från Jonathan Adler. Den fina kannan kommer ifrån Olsson & Jensen.

Utanför butiken på gården finner du ännu ett hus fyllt med mer inspiration och vackra saker.

Hösten får oss att se efter den perfekta ljuskällan till hemmet. Här hittar man lampor både till tak, fönster och golv. Hösten bjuder på mer mys i hemmet än sommaren och vi har för vana att göra det mysigare hemmavid.

Underbara färger och snitt på såväl lampfot som skärm. Taklampan är som en massa småsolar och är en alldeles underbar ljuskälla.

Bara att bestämma sig för vad man vill ha, sedan är det bara att lysa upp där hemma och välkomna de mörka kvällarna.

Hallbergs of Sweden är en av de många lampleverantörerna som du finner på Kaminhuset.

Inte nog med det huset vi nu är inne i. Det finns ytterligare ett litet hus på gården som är fyllt med persienner och markiser, manuella eller motordrivna, mönster eller stilrent.

Du finner butiken på Havregatan 12 på Industriområdet i Strömstad.

Tänk vad härligt att slippa åka till storstaden för att hitta det senaste inom homestyling. Det finns ju rätt utanför knuten!

Sätt av gott om tid till denna upplevelse och låt dig inspireras av allt fint!

https://www.kaminhusetstromstad.se/

Lämna ett svar