Lång erfarenhet av branschen resulterade i en egen blomsteraffär, Chattis blommor.

Fredagen 28 September 2018.Chattis långa yrkeserfarenhet med blommor och grönt sträcker sig över lång tid. För många av oss Strömstadsbor är Chattis ett välbekant ansikte som nu satsat på en egen blomsteraffär på Södra Hamngatan 25, nere vid gamla kvarnen.

Utanför butiken slås man av för årstidens alla vackra blommor i dess inbjudande sprudlande höstfärger och Chattis pysslar om alla blommorna medan hon pratar med oss. Man känner sig välkommen och det är lätt till skratt. Det är precis det man vill ha när man ska handla lokalt. Som Strömstadsbon säger ”Man skrävlar lite också”

Varmt välkommen önskar vi på Galet Bra till Chattis med personal.

Inne i butiken är det full fart och den ena kunden efter den andra kommer inom för att handla. Här binds en vacker bukett till en nöjd kund. Kunden ger önskemål och Chattis ger tips och råd genom sin genuina kunskap för bästa blomsterkombinationen.

I sortimentet finner du även allt från krukväxter, vackra buketter och snygga krukor. Chattis berättar att hon har många idéer och visioner som kommer att genomföras allteftersom. Det tar alltid en stund innan allt satt sig precis så som man vill ha det säger Chattis.

När köpte du en blomma sist?

Önskar ni komma i kontakt med butiken för att lägga beställning ring butiken.

Tävling! Var med i utlottningen av en vacker blombukett från Chattis blommor för mer information gå in på Instagram @galetbratips. Lycka till!


Lämna ett svar