Undrens tid är inte förbi.

Söndag 23 september 2018

Bare Philosophy välkomnar på tredje våningen i varuhuset Sten & Ström i Oslo. Med kunnig utbildad personal som är genuint intresserade för att du ska finna rätt underkläder finner man här. Underbart att träffa personal som brinner för sitt yrke.

Njut av dessa vackra konstverk.

Vackra underkläder som även har en underbar passform. Detaljer som franska spetsar, härliga färger och nya snitt.

http://barephilosophy.no/

Vi fastnade speciellt för märket Chantal Thomass fina och stilrena linjer. Detta trendiga märke som hela tiden levererar den ena snygga underklädesstilen efter den andra.

Har du alltid drömt om att tillverka en egen lingerieserie!?

Nu har du chansen!

Nu har även du som alltid drömt om att tillverka din egen underklädesserie möjlighet att köpa en webbutbildning, en online masterclass av självaste Chantal Thomass med 16 videos plus övningar speciellt utformade för dig, med övningar och nycklar för att börja din egen dröm. Några utvalda kommer att få möjlighet att träffa den stora ikonen Chantal Thomass den 9 februari 2019 och presentera dina vackraste skapelser.

Klicka på länken för mer information.

https://www.the-artist-academy.fr/

Lämna ett svar