Kaffedoppet Hem & Harmoni

Fredag 5 oktober 2018.

Sponsrat inlägg.

Perfekt presentbutik.

Strömstad bjuder på många härliga butiker. Denna gången har vi ett samarbete med Kaffedoppet Hem & Harmoni. Butiken finner ni bredvid självaste Kaffedoppet café i gamla I.Hanssons lokaler. En ny era har startat och nu finner ni kläder, väskor, tapeter, och inredning i butiken.

Vi önskade vi kunde förmedla väldoften av dessa tvålar genom nätet, doften är helt magisk.

Tvålar kommer från Munkholm.

Ha god tid.

Man ska ta sig tid när man besöker denna butik för det finns mycket att se på och när man spanat in sig på något som man tycker om får man helt plötsligt upp ögonen på något annat också. Har man bara tänkt att fönstershoppa är det med stor risk att du upptäcker att du använt kortet och har en välfylld påse med dig på vägen ut.

Svårt att undvika handla när man finner riktiga godbitar och denna butiken känns som en upplevelsebutik.

Från dröm till verklighet.

Jenny på butiken berättar att lokalen stod tom och först hade den tänkts att hyras ut till något nytt företag. Man fick många intressenter som visade intresse. Jenny berättade att man ville ha en rörelse bredvid caféet som passade in med befintligt rörelse. Diskussionen och funderingarna fortsatte hemma vid och barnen till Jenny tyckte att ”mamma du har ju alltid drömt och pratat om att du vill ha en egen inredningsbutik! -Varför öppnar du inte en?!” Sagt och gjort på den vägen är det och det blev starten på butiken Kaffedoppet Hem & Harmoni.

Ny historia skrivs.

Här i kvarteret Bukten har både Inge Schiöler och Strömstads ”First lady” Adina bott under en period. Här är ett stycke av Strömstads äldsta historia bevarad.

Även Strömstads äldsta kvarter Bukten på förändringens vindar och ny historia skrivs. Gör ett besök till den nya butiken och passa samtidigt på att både fika i Caféet vid sidan om och promenera i den fina gränden.

Lämna ett svar