Galet snygga muggar!

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera”

Både när jag är ledig och när jag jobbar dricker jag galet gärna, ofta mycket,  gott och starkt kaffe och när jag gör det så skall det helst vara ur en mugg från Rörstrands vackra serie ”Mon Amie”. Just nu finns det sex stycken i min samling och det finns plats i vitrinskåpet för några till.

Jag kom just på att jag snart fyller år och då måste jag självklart köpa en födelsedagspresent till mig själv så att jag är säker på att jag får något jag vill ha. Mon Amie och speciellt kaffemuggarna vill jag alltid ha fler av. Därför har jag nu varit inne på Cerveras sida och köpt ytterligare sex stycken.

Om du inte redan har några exemplar av dessa rekommenderar jag dig att köpa ett par stycken för att uppleva hur mycket bättre morgon- middags- och kvällskaffet smakar i en ordentlig mugg som är vacker, håller värmen samt känns bra både i handen och mot munnen.

Du hittar de galet bra muggarna här på Cerveras sida.

 

Lämna ett svar