Kulinarisk smakupplevelse.

Är du trött på att komma till restauranger där du får be om att de ska torka av bordet när du satt dig? Är du trött på halvbra mat? Längtar du efter en helhetsupplevelse med duk på bordet och vikta stärkta linneservetter. Att uppleva njutning genom både smakupplevelse och atmosfär då ska du besöka Lisa Elmqvist restaurang som ligger i Östermalmshallen, Stockholm.

Lisa Elmqvist bjuder på en hög klass av råvaror och är inte bara en restaurang att gå till. En härlig gedigen och genomtänkt matupplevelse. Man slås av det är genomtänkt, rent och fräscht till en utsökt smakupplevelse för både gom och öga.

Fyra generationer Elmqvist har erbjudit sina besökare kulinariska smakupplevelser med framförallt specialitet från havet. Hög kvalité på råvaror och en stor kunskap på tillagning i köket. Lisa Elmqvist har förtroendet som enda fisk- och skaldjurshandlare att vara Kunglig Hovleverantör samt utmärkelse i Guide Michelin de senaste åren.

Butik-Restaurang-Catering allt på ett och samma ställe. Fina råvaror med snabb leverans leverans.

En av restaurangens specialiteter hos de återkommande kunderna är räksmörgåsen.

Dagen som jag besökte Lisa Elmqvist provsmakade jag från den ”nya menyn” för dagen.

Ja, här kan jag tänka mig att äta ofta.

Måndag 25 oktober kommer ett stjärnregn över Östermalms saluhall då 12 stycken Michelinkockar från hela norden att delta i gastronomifestivalen Starsdunord. Självklart kommer invigningen att ske hos Lisa Elmqvist.

Galet bra!